Dé specialist in Panamahoeden!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Het kan zijn dat de hoed niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet of niet goed past. Let op! Mocht de hoed te klein zijn, dan helpt het mogelijk om de vilten strookjes aan de binnenkant van de zweetband te verwijderen.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Wij stellen het zeer op prijs als wij de hoed in nieuwstaat terug ontvangen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Ecualanda, Kesselakker 3, 5463 MR Veghel, tel. 06-47063281, info@ecualanda.nl) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde Herroepingsformulier, maar bent hiertoe niet verplicht.

U kunt het Herroepingsformulier of een andere duidelijk geformuleerde verklaring ook elektronisch invullen en opsturen via onze website www.ecualanda.nl. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, zullen wij u onverwijld per e-mail een ontvangstbevestiging van uw herroepingsverzoek sturen.

Wij sturen u vervolgens een retour verzendlabel welke u kunt gebruiken om het pakket kosteloos aan ons te terug te sturen. Het pakket voorzien van het verzendlabel kunt u inleveren bij een PostNL-servicepunt bij u in de buurt.

Na ontvangst, indien mogelijk zoveel mogelijk in originele staat, zullen wij het bedrag aan u terugbetalen of desgewenst een andere maat of model toesturen.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening in het geval u geen gebruikmaakt van het retourlabel.
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Over ons

Ecualanda koopt de hoeden rechtstreeks in bij de makers in Ecuador, zodat van oneerlijke tussenhandel geen sprake is. Wij vinden het belangrijk dat de hoedenwevers een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen. Alleen op die manier is een zonnige toekomst voor de ambachtslieden èn het ambacht verzekerd.

Panamahoeden, zowel klassiek als trendy, zien er prachtig uit en zijn comfortabel om te dragen. Kijk rond en laat u verrassen door de diversiteit en kwaliteit van deze handgemaakte natuurproducten, waarvan de officiële naam 'sombreros de paja toquilla' luidt.
 

Contact

Ecualanda
Kesselakker 3
5463 MR Veghel
M: 0647063281
E: info@ecualanda.nl
KVK nr.: 52242285
BTW nr.: NL262933913B01
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies