nl en de
Dé specialist in Panamahoeden!
0
Winkelwagen
€ 0,00

   De panamahoed, de karakteristieke witte hoed met de zwarte band, is gemaakt van uiterst dun stro van de toquillapalm (Carludovica Palmata), die groeit in het tropische kustgebied van Ecuador. Van dit natuurlijke materiaal worden...

Persbericht juni 2016 Weefkunst op Werelderfgoedlijst UNESCO De panamahoed: een zomers stijlicoon voor iedereen VEGHEL - Hij is terug van weggeweest: de panamahoed. Steeds meer mensen dragen op vooral zonnige dagen de klassieke,...

Presentator Quintis Ristie kwam bij ons langs om alles te weten te komen over de Panamahoed. Hoe maak je ze en waarom heten ze 'Panamahoed' terwijl ze uit Ecuador komen?

Nuestra Holanda   30/11/2011

Ecualanda : Moda que impulsa el trabajo artesanal de manos ecuatorianas.  | Meer

Over ons

Ecualanda koopt de hoeden rechtstreeks in bij de makers in Ecuador, zodat van oneerlijke tussenhandel geen sprake is. Wij vinden het belangrijk dat de hoedenwevers een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen. Alleen op die manier is een zonnige toekomst voor de ambachtslieden èn het ambacht verzekerd.

Panamahoeden, zowel klassiek als trendy, zien er prachtig uit en zijn comfortabel om te dragen. Kijk rond en laat u verrassen door de diversiteit en kwaliteit van deze handgemaakte natuurproducten. 
 

Contact

Ecualanda
Wolgastraat 95
5463 AT Veghel
T: 0413-287535
M: 0647063281
E: info@ecualanda.nl
KVK nr.: 52242285
BTW nr.: NL262933913B01

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.