nl en de
Dé specialist in Panamahoeden!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto

Mijn naam is Tania Peláez González en ik ben afkomstig uit Cuenca, een belangrijk centrum van de panamahoedenproductie in Ecuador. Al op jonge leeftijd bewonderde ik de kunst van het weven van de hoeden van toquillastro, die door mensen in mijn omgeving werd beoefend.  

Nadat ik naar Nederland emigreerde kwam ik op het idee om panamahoeden te importeren en zo de Ecuadoriaanse ambachtslieden te steunen. Op deze manier helpt Ecualanda mee aan het in stand houden van de ambachtelijke hoedenweefkunst, die behoort tot het nationale culturele erfgoed van Ecuador.
 
Ecualanda koopt de hoeden rechtstreeks in bij de makers in Ecuador, zodat van oneerlijke tussenhandel geen sprake is. Ik vind het belangrijk dat de hoedenwevers een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen. Alleen op die manier is een zonnige toekomst voor de ambachtslieden èn het ambacht verzekerd.
 
Panamahoeden, zowel klassiek als trendy, zien er prachtig uit en zijn comfortabel om te dragen. Kijk rond en laat u verrassen door de diversiteit en kwaliteit van deze handgemaakte natuurproducten. Lees hier meer over de panamahoed.
 
Wilt u hoeden komen passen, mail dan naar info@ecualanda.nl om een vrijblijvende afspraak te maken. Of bezoek ons op een van de beurzen, markten en fairs waar wij zeer regelmatig zijn te vinden. Check daarvoor onze agenda.| Meer

Over ons

Ecualanda koopt de hoeden rechtstreeks in bij de makers in Ecuador, zodat van oneerlijke tussenhandel geen sprake is. Wij vinden het belangrijk dat de hoedenwevers een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen. Alleen op die manier is een zonnige toekomst voor de ambachtslieden èn het ambacht verzekerd.

Panamahoeden, zowel klassiek als trendy, zien er prachtig uit en zijn comfortabel om te dragen. Kijk rond en laat u verrassen door de diversiteit en kwaliteit van deze handgemaakte natuurproducten. 
 

Contact

Ecualanda
Wolgastraat 95
5463 AT Veghel
T: 0413-287535
M: 0647063281
E: info@ecualanda.nl
KVK nr.: 52242285
BTW nr.: NL262933913B01

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.