Dé specialist in Panamahoeden!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto

Ecualanda: specialist in panamahoeden sinds 2011 

Mijn naam is Tania Peláez González en ik ben afkomstig uit Cuenca, een belangrijk centrum van de hoedenproductie in Ecuador. Al op jonge leeftijd bewonderde ik de kunst van het weven van de hoeden van toquillastro, die door mensen in mijn omgeving werd beoefend.  

Nadat ik naar Nederland emigreerde kwam ik in 2011 op het idee om toquillastrohoeden - internationaal bekend als panamahoeden - te importeren en zo de Ecuadoriaanse ambachtslieden te steunen. Op deze manier helpt Ecualanda mee aan het in stand houden van de ambachtelijke hoedenweefkunst, die behoort tot het nationale culturele erfgoed van Ecuador.

 

'Belangrijk dat de hoedenwevers een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen'

Ecualanda koopt de hoeden rechtstreeks in bij de makers in Ecuador, om oneerlijke tussenhandel te voorkomen. Wij vinden het belangrijk dat de hoedenwevers een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen. Alleen op die manier is een zonnige toekomst voor de ambachtslieden èn het ambacht verzekerd. Zowel de productie als de afwerking van onze collectie vindt plaats in Ecuador.
 
Panamahoeden, zowel klassiek als trendy, zien er prachtig uit en zijn comfortabel om te dragen. Kijk rond en laat u verrassen door de diversiteit en kwaliteit van deze handgemaakte natuurproducten, die hoog worden gewaardeerd door onze klanten in heel Europa. Lees hier meer over de geschiedenis en achtergrond van de panamahoed.
 
Wilt u hoeden komen passen, mail dan naar info@ecualanda.nl om een vrijblijvende afspraak te maken. Of bezoek ons op een van de beurzen, markten en fairs waar wij zeer regelmatig zijn te vinden. Check daarvoor onze agenda.

Over ons

Ecualanda koopt de hoeden rechtstreeks in bij de makers in Ecuador, zodat van oneerlijke tussenhandel geen sprake is. Wij vinden het belangrijk dat de hoedenwevers een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen. Alleen op die manier is een zonnige toekomst voor de ambachtslieden èn het ambacht verzekerd.

Panamahoeden, zowel klassiek als trendy, zien er prachtig uit en zijn comfortabel om te dragen. Kijk rond en laat u verrassen door de diversiteit en kwaliteit van deze handgemaakte natuurproducten, waarvan de officiële naam 'sombreros de paja toquilla' luidt.
 

Contact

Ecualanda
Kesselakker 3
5463 MR Veghel
M: 0647063281
E: info@ecualanda.nl
KVK nr.: 52242285
BTW nr.: NL262933913B01
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies