Dé specialist in Panamahoeden!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ecualanda biedt de volgende betalingsmogelijkheden:
 
  • IDEAL
  • Bankoverschrijving
  • Creditcard
  • PayPal
  • Bancontact / Mistercash (België)
  • Sofort banking (Duitsland)

BETALING MET IDEAL
 
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat jou direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Na het geven van je goedkeuring, wordt het bedrag automatisch verwerkt en je bestelling direct in behandeling genomen. Onze betalingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf, waardoor je privacy volledig gewaarborgd is.
 
BETALEN PER BANKOVERSCHRIJVING
 

U kunt er ook voor kiezen om te betalen per bankoverschrijving. Kies tijdens het bestelproces bij 'Betaalwijze' voor de optie 'Vooruit betalen per bank'. Zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven, wordt uw bestelling verzonden.
 
Onze bankgegevens:
 
Rekeninghouder: Ecualanda
Rekeningnummer: 6022785 (ING te Veghel)
IBAN: NL25INGB0006022785
BIC: INGBNL2A

BETALING MET CREDITCARD

Betaling met creditcard kan uitsluitend door middel van PayPal (zie hieronder).
 
BETALING MET PAYPAL
 
Selecteer PayPal bij het afrekenen en je wordt gevraagd in te loggen op je Paypal account om de betaling te bevestigen. PayPal is een zeer veilige betaalmethode, bovendien zijn je aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd.
 
Paypal Express check-out: Met Express Checkout van Paypal bestelt u snel en eenvoudig omdat er gebruik wordt gemaakt van gegevens die al bij PayPal zijn geregistreerd. U hoeft dus geen adresgegevens meer in te vullen tijdens het bestellen.
 
BETALEN PER BANCONTACT / MISTERCASH (BELGIE)
 
Deze betaalmethode wordt vooral gebruikt in België en is vergelijkbaar met iDeal in Nederland.
Met deze betaalmethode kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.
 
BETALEN PER SOFORT BANKING (DUITSLAND)
 
Deze betaalmethode wordt vooral gebruikt in Duitsland en is vergelijkbaar met iDeal in Nederland. Met deze betaalmethode kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. 

Over ons

Ecualanda koopt de hoeden rechtstreeks in bij de makers in Ecuador, zodat van oneerlijke tussenhandel geen sprake is. Wij vinden het belangrijk dat de hoedenwevers een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen. Alleen op die manier is een zonnige toekomst voor de ambachtslieden èn het ambacht verzekerd.

Panamahoeden, zowel klassiek als trendy, zien er prachtig uit en zijn comfortabel om te dragen. Kijk rond en laat u verrassen door de diversiteit en kwaliteit van deze handgemaakte natuurproducten, waarvan de officiële naam 'sombreros de paja toquilla' luidt.
 

Contact

Ecualanda
Kesselakker 3
5463 MR Veghel
M: 0647063281
E: info@ecualanda.nl
KVK nr.: 52242285
BTW nr.: NL262933913B01
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies