Dé specialist in Panamahoeden!
0
Winkelwagen
€ 0,00

Een originele Panamahoed is een duurzaam product en gaat jaren mee. Alleen is het heel belangrijk om de volgende aanbevelingen op te volgen: 
 

1. Voorkom dat de hoed wordt geplet, dus leg er geen zware items op.
2. ​Bewaar de hoed niet direct in het felle zonlicht (zoals de hoedenplank van de auto). Tip: gebruik een speciale beschermhoes (ook handig wanneer u de hoed mee op reis neemt).
3. Voorkom dat de hoed uitdroogt door deze af en toe met een plantenspuit te bevochtigen.
4. Een goede manier om de voorkomen dat de hoed uitdroogt is om deze te bewaren in de badkamer. Dankzij de vochtige lucht blijft het stro soepel. 
5. Mochten de randen gekreukt zijn, dan kunt u deze strijken met de strijkbout op een gemiddelde temperatuur. Strijk niet direct op de hoed, maar leg er een witte katoenen doek tussen. Zachtjes masseren helpt om de hoed weer de juiste vorm te geven.
6. Gebruik gezichtdoekjes of babydoekjes om de hoed te reinigen. 
7. Onze exclusieve beschermhoes voorkomt dat uw hoed stoffig wordt.
8. Als de hoed nat is, masseer de hoed zachtjes om hem in vorm te houden. Laat de hoed daarna langzaam drogen, dus niet op de verwarming leggen en geen föhn gebruiken.

 

Over ons

Ecualanda koopt de hoeden rechtstreeks in bij de makers in Ecuador, zodat van oneerlijke tussenhandel geen sprake is. Wij vinden het belangrijk dat de hoedenwevers een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen. Alleen op die manier is een zonnige toekomst voor de ambachtslieden èn het ambacht verzekerd.

Panamahoeden, zowel klassiek als trendy, zien er prachtig uit en zijn comfortabel om te dragen. Kijk rond en laat u verrassen door de diversiteit en kwaliteit van deze handgemaakte natuurproducten, waarvan de officiële naam 'sombreros de paja toquilla' luidt.
 

Contact

Ecualanda
Kesselakker 3
5463 MR Veghel
M: 0647063281
E: info@ecualanda.nl
KVK nr.: 52242285
BTW nr.: NL262933913B01
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.